Basket Stream

Basket är världens tredje populäraste sport sett till antalet tittare med hela 2,4 miljarder fans. Var hittar man bäst basket stream? Går det att streama basket gratis? Här får ni ta del av de bästa möjligheterna till streaming, kostnadsfri och till hög kvalitet.

Streama basket gratis hos spelbolag

Det finns flera möjligheter att streama basket live, och om du vill spara några hundringar månadsvis genom att inte ta något abonnemang från streamingtjänster för att streama basket så kan du bland annat streama NBA gratis hos flera spelbolag. Bet365, Unibet och Betsson är exempel på operatörer som visar deras medlemmar streams av basket. Därutöver finns flera betaltjänster man kan nyttja, som Viaplay.

För att streama basket gratis behöver du bara sätta upp ett spelkonto där via en av våra länkar, men anmärk väl att utbudet kan variera hos de olika operatörerna.

Därefter krävs det ett positivt kontosaldo, så det räcker med att du gör den minsta tillåtna insättningen som du sedan väljer om du vill betta för eller ej. Hela utbudet av gratis live streaming kommer då vara tillgängligt helt fram till att ditt kontosaldo hamnar på under en (1) krona. 

Lagligt att streama basket online

Alla basket streams du hittar hos oss är helt lagliga, oavsett om vi hänvisar dig till TV-kanaler, till spelbolag med gratis live streaming eller till streamingtjänster där du kan behöva teckna ett abonnemang för att få tillgång till innehållet.

Alla länkar som vi sammanställer kommer enbart från bolag som har fullständiga rättigheter att sända basket online och således blir det alltså helt lagligt att streama basket online

En trygg, säker och smidig livestream

Alla streams på basket som vi länkar till är trygga, säkra och framförallt smidiga och snabba. Vill du ha en så snabb stream som möjligt så kan vi rekommendera flera alternativ, som du finner med tillhörande information.

Är det kvalitet, expertkommentatorer och intervjuer du är ute efter så kan det vara värt att teckna ett abonnemang hos exempelvis C More som har rättigheter till NBA. Det går också att se basket gratis hos SVT Play, då dessa har rättigheterna till Svenska Handbollsligan och VM-kval bland annat. 

Live streaming från de stora ligorna

I Sverige går det att streama basket från flera av de stora basketligorna och turneringarna, både när det kommer till klubblag och landslagsbasket. Exempel på ligor och turneringar du kan se i Sverige är stream på NBA, Svenska Handbollsligan, Euro League, Euro Cup, Champions League och Euro Basket.

Vill du till exempel se NBA streaming med bäst möjlig kvalitet så kan du skaffa ett månadsabonnemang hos C More för att få tillgång till alla matcher under hela säsongen, inklusive NBA matcherna. Du kan se C More från din mobiltelefon, din surfplatta eller din dator och det fungerar även med Chromecast eller Apple TV.   

Bettingsidor har olika rättigheter

Vill du se på så mycket gratis sport som möjligt, så går det bra att göra insättningar på flera olika bettingsidor med live streaming.

Sätter du in 100 kr på låt oss säga 4 olika spelbolag där alla använder sig av olika sportsbookleverantörer med live streaming, så kommer du få ett enormt stort utbud på sporter, ligor och turneringar eftersom flera spelbolag har olika rättigheter. 

Du behöver inte spela för dessa pengar heller, utan i praktiken så går det bra att bara låta pengarna ligga för att fortsätta ha tillgång till alla matcher som sänds. Givetvis kan du även betta för dina insatta pengar, men se till att saldot förblir positivt och över nollan.

Så kan du aktivera din basket stream

Om du vill streama basket online oavsett om det är NBA stream eller streaming på Euroleague så är detta möjligt att göra via spelsajter med live streaming. Steg ett är att du skapar ett spelkonto hos exempelvis NordicBet, Unibet, Betsson eller Bet365.

Därefter behöver du göra en insättning på ett belopp som du själv bestämmer och här räcker det med att du sätter in det lägsta beloppet som spelbolaget tillåter, som normalt är mellan 25 och 100 kr. När detta är klart så har du obegränsad gratis basket live streaming tillgängligt. 

Alternativ nummer två är att du gör detta via en streamingtjänst. Är det bästa NBA stream med bra kvalitet du är ute efter så hittar du detta i nuläget hos C More. För 299 kr i månaden så låser du upp deras C More Plus-paket som inkluderar alla matcher under hela NBA-säsongen. Detta paket har ingen bindningstid så du kan välja att avsluta det precis när du vill. 

Se flera basketmatcher samtidigt

Skulle det gå flera matcher samtidigt som råkar krocka med varandra så behöver detta inte vara något problem om du kör basket live streaming hos spelbolag. Om du vill kolla på flera matcher samtidigt kan du göra så från din dator.

Du öppnar helt enkelt flera olika flikar där du startar en match i varje flik. Positionera flikarna sedan så att alla matcher blir synliga och så kan du luta dig tillbaka och ha full översikt över flera matcher samtidigt.

Fördelen med att streama basket

Största fördelen med att se basket online via streams du hittar hos oss på Hittastream.se är att samtliga är trygga, smidiga och snabba.

Det är också en fördel att du har flera alternativ på hur du kan streama basket online, där de som har råd kan betala lite mer för att få alla matcher i toppkvalitet, medan den som inte vill spendera så mycket pengar kan streama basket online hos diverse spelbolag på nätet.

Är du osäker på var du kan streama just ditt favoritlags basketmatcher så kan du alltid kika in hos oss på Hittastream.se för en komplett guide.