Bundesliga stream

Bundesliga är en av världens bästa fotbollsligor med lag som Bayern München, Dortmund och Leipzig. Många letar efter Bundesliga live streaming och det är en av anledningarna till varför vi har startat Hittastream.se.

Det finns flera möjligheter i Sverige att streama Bundesliga och det går till och med att hitta helt kostnadsfria streams av den tyska fotbollsligan. Här har du vår kompletta guide till hur, när och var detta kan ske. 

Streama Bundesliga gratis på nätet

Det finns fina möjligheter att streama Bundesliga gratis på nätet med hjälp av alla spelbolag med live streaming. Hos de bettingsidor med funktionaliteten behöver du alltså inte betala några pengar direkt till bolaget för att se Bundesliga online.

Du sätter in en valfri summa och så väljer du själv om du vill betta för pengarna eller låta dem ligga på spelkontot. Din gratis Bundesliga stream tillsammans med all annan livestreamad sport spelbolaget erbjuder kommer finnas tillgängligt för dig att avnjuta, tills det att ditt kontosaldo går under 1 kr.    

Helt lagligt att streama Bundesliga fotboll online

Vi på Hittastream letar ständigt efter de snabbaste och bästa live streams på fotboll och gör vårt yttersta för att servera dig med just detta. Bundesliga streams är inget undantag och vi går i god för att alla live streams som vi rekommenderar är helt lagliga.

I Sverige har vi flera olika aktörer som erbjuder laglig Bundesliga stream online, och detta är allt från spelbolag som Bet365, Unibet och Betsson, till streamingtjänsten Viaplay som också dessa har fulla rättigheter att streama samtliga matcher. 

Säker livestream genom bettingsidor

Det är viktigt att hålla koll på var man hittar säkra streams samt veta vilka som inte är det. Hamnar du på en sajt full av märklig reklam, där dina streams laggar och är i dålig upplösning så är du förmodligen på en osäker streamingsajt. Att streama Bundesliga från bettingsidor är alltid ett helt säkert alternativ och du slipper dessutom all form av reklam. 

Förutom att det är helt säkert så brukar detta också vara det absolut snabbaste live streamen du kan hitta, då den ligger väldigt tätt inpå den riktiga matchklockan. Det brukar bara skilja några få sekunder mellan matchen och din live stream, så att den kan matcha de rörliga oddsen i live bettingen.     

Live streaming på alla matcher i Bundesliga

Många spelbolag med live streaming på Bundesliga har streaming på de flesta matcherna, men det finns aldrig någon garanti att de streamar absolut alla matcher. Snabbare, ComeOn, NordicBet och Bet365 är exempel på spelbolag med Bundesliga livestream. Vill du säkra dig själv att inte missa en enda match så kan du teckna ett Viaplay abonnemang, då de har live streaming på säsongens alla matcher i Bundesliga. Du kommer också då få tillgång till sportkanaler som också visar Bundesliga, som Viasat Fotboll och Viasat Premium. 

Växla mellan flera matcher samtidigt

Speciellt under lördagar och söndagar så brukar det gå många matcher Bundesliga, och när detta inträffar så är det inte alls ovanligt att det är flera matcher som har samma starttid. Det kan då vara betryggande att veta att du inte behöver välja en av matcherna som du ser från start till slut. Under matchernas gång så kan du växla fritt mellan flera matcher samtidigt, precis som du vill. Leta bara upp matchen du vill byta till i listan på livesändningar och klicka på denna, så har du den framför dig på några enstaka sekunder.   

Så kan du aktivera din Bundesliga stream

Vill du titta på gratis Bundesliga stream via spelbolag så är detta ett riktigt smidigt alternativ. Ett spelkonto och en insättning på det minsta möjliga beloppet krävs för att aktivera din Bundesliga stream, och därefter får du ta del av obegränsad live streaming på utbudet sajten i fråga har att erbjuda. Du kan streama så länge du fortfarande har ett saldo på över 1 krona på kontot, eller om du har ett spel placerat under det senaste dygnet.

Vill du streama alla matcher i Bundesliga i HD, full HD eller 4K-kvalitet så har du möjlighet att göra detta om du aktiverar ett Viaplay-abonnemang. Detta är enkelt och går på bara några få minuter. Skapa ett konto på Viaplay och välj därefter sportpaketet du tycker passar dig och din plånbok bäst. Både Medium och Total-paketet hos Viaplay streamar alla Bundesligas matcher. 

Priset skiljer sig beroende på streamingleverantör

Att streama Bundesliga online är möjligt på flera olika sätt, där det är upp till dig som tittare att välja om du vill streama gratis med lite limiterad kvalitet, eller betala en månadsavgift för att få hela paketet med expertkommentatorer under match, intervjuer innan, under och efter match samt studiosändningar på vissa matcher.

Spelbolag har gratis live streaming om du har ett positivt kontosaldo, medan hos Viaplay kostar det 329 kr i månaden för att se alla matcher i Bundesliga med kristallklar bild på din mobil, surfplatta, dator eller TV. Med Viaplays mediumpaket för du också Uefa Europa League, Conference League, Nations League, FA Cupen, Championship, Carabao Cup och mycket mer. Vill även du streama Premier League så kostar det istället 449 kr i månaden. 

Fördelen med att streama Bundesliga

Det säger sig själv att den största fördelen med att streama Bundesliga är underhållningsvärdet. Det är fotboll i världsklass och med matcher som “Der Klassiker” mellan Bayern München och Dortmund så är det sällan man blir besviken. Vi uppskattar också den delen att du kan streama gratis Bundesliga eller välja att betala extra för en bättre upplevelse då det är skönt att ha en sådan flexibilitet. Vi på Hittastream kommer se till att du aldrig behöver fundera på vilken streamingtjänst eller spelbolag som visar Bundesliga streamen du vill se.