18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content

La Liga stream

Spansk fotboll när den är som bäst – La Liga! Hur går man tillväga för att hitta bästa sidorna med La Liga stream? Vi på Hittastream har allt du behöver veta när det kommer till att streama La Liga gratis i Sverige. Fortsätt läsa för vår fullständiga guide till att hitta gratis La Liga live streaming.

Streama La Liga gratis på nätet

De flesta av oss fotbollsfans uppskattar den spanska toppdivisionen La Liga med lag som Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid samt spelare som Karim Benzema, João Félix och Pedri. Har du hittat dig hit så är du säkert nyfiken på var du kan streama La Liga gratis på nätet och just detta ska vi hjälpa dig med, bland mycket annat hos oss på Hittastream.se.

Faktum är att det finns flera svenska sajter där du kan kolla på La Liga utan att behöva betala något extra, och detta är tack vare bettingsidor med live streaming. Vill du ha La Liga streams i Ultra HD kvalitet så finns det möjligheter för det också men här krävs det att du betalar en månadskostnad. Vi ska titta vidare på samtliga alternativ till streaming på La Liga.  

Helt lagligt att streama La Liga online

Det är endast lagligt att titta på La Liga hos bolag och tjänster som har rättigheter att sända detta. Som tur är så finns det flera som har rättigheter till La Liga streams i Sverige och bland dessa hittar vi C More som sänder alla matcher från säsongerna åtminstone helt fram till 2025.

Det går också helt utmärkt att streama La Liga från någon av de många bettingsidorna som erbjuder live streaming. Här finns det ingen garanti att samtliga matcher sänds, men du brukar kunna åtminstone kunna titta på några matcher per omgång. På mobilen och din surfplatta kan du se La Liga i fullskärm via bettingsidorna, men om du väljer att kolla på La Liga från datorn så kommer storleken på bilden att vara begränsad av rättsliga skäl. 

Säker livestream genom bettingsidor

Det är inte alla som vill eller har råd att betala för sportpaket hos streamingtjänster för att kunna se alla matcher i La Liga, och då finns gratis live streaming på La Liga hos bettingsidor som ett alternativ.

Detta är helt lagligt och allt som brukar krävas är att du gör en minsta insättning som brukar ligga kring en hundralapp som du får använda att betta på exempelvis matchen du vill titta på därefter. Här slipper du också reklampauser och du undviker onödiga risker som du kan utsättas för om du använder olagliga streams eller fulstreams. Exempel på bettingsidor med gratis live streaming på La Liga är Betsson, Bet365 och Unibet.    

Live streaming på alla matcher i La Liga

I Sverige så finns det live streaming på alla matcher i La Liga, och för att säkerställa att du verkligen får hela utbudet på samtliga 380 matcher som en säsong består av så kan du ta ett C More abonnemang. Under sommarmånaderna när de stora europeiska ligorna har paus så händer det att C More har fina erbjudanden om du väljer att teckna abonnemang på ett helt år. 

Har du konto på bettingsidor med live streaming eller kan tänka dig att skaffa ett sådant, så räcker det med att du har ett positivt saldo för att se La Liga live streaming. Det är ingen garanti att det finns live streaming på alla matcher i La Liga här, men åtminstone de allra flesta. Värt att notera är att det inte är studiosändningar eller kommentatorer när du ser La Liga gratis via bettingsidor, men du slipper all reklam och sändningarna är oftast bara några sekunder efter den ordinarie matchklockan.  

Växla mellan flera matcher samtidigt

En fördel med att se La Liga streams online är att det är väldigt enkelt att växla mellan olika matcher om det spelas flera samtidigt. Ser du La Liga streaming hos Bettingsidor så har du ofta en lista på alla pågående matcher med odds därtill. Du klickar helt enkelt bara på matchen du vill växla till och streamen kommer då att starta inom bara någon sekund.

På ungefär samma sätt kan du växla mellan matcherna om du har ett sportabonnemang hos C More. Du kommer här också att ha tillgång till alla matcher som är live för tillfället och du behöver bara klicka på matchen du vill se. Vänta tills sidan har laddat klart och du har en ny match framför dig.  

Så kan du aktivera din La Liga stream

När det kommer till att aktivera din La Liga stream så beror det på vilket sätt du väljer att streama La Liga på. Om du vill streama La Liga från bettingsida så behöver du bara registrera ett spelkonto på någon av sajterna som har rättigheter till att visa live streaming på just La Liga.

Exempel på bettingsidor med La Liga stream är Bet365, NordicBet, Betsafe och ComeOn. När du registrerat ett spelkonto så gör du en valfri insättning och så kommer hela utbudet på live streaming att aktiveras.

Faller ditt val på C Mores sportpaket så går du bara in på deras hemsida, skapa ett konto och sedan väljer vilket paket du vill ha. Paketen Plus och Premium Plus är de två där streaming på La Liga är inkluderat. Så fort du har genomfört din betalning så kommer streaming på spansk fotboll att låsas upp, tillsammans med en hel del annan sport i världsklass beroende på vilket paket du väljer. 

Priset skiljer sig beroende på streamingleverantör

Så vad kostar det att titta på La Liga i Sverige? Det beror på hur du väljer att streama La Liga. Det absolut mest kostnadseffektiva sättet är att se La Liga hos Bettingsidor eftersom du då kan komma undan med att göra den minsta möjliga insättningen som brukar vara 100 kr. Så länge du har ett positivt saldo på ditt spelkonto så kan du ta del av hela utbudet live streaming hos sajter som Unibet, Betsson, Bet365, Betfair eller Betsafe.

Vill du streama La Liga i bra kvalitet så kan du få alla säsongens 380 matcher i Ultra HD via C More. För att få hela utbudet på La Liga i Ultra HD, tillsammans med bland annat SHL, Champions League, Serie A och 25 tv-kanaler så kostar det 499 kr i månaden med paketet Premium Plus.

Klarar du dig utan svensk ishockey och nöjer dig med Full HD istället för Ultra HD så får du alla La Ligas matcher och mycket annat för 299 kr i månaden med C Mores Plus-abonnemang. Båda alternativ kan ses via din mobil, dator eller direkt i din Smart TV. Du kan också nyttja dig av Chromecast för att se La Liga via C More på din TV. 

Fördelen med att streama La Liga

Den största fördelen med att streama La Liga är självklart underhållningsvärdet på en av världens bästa fotbollsligor när du får se lag som Barcelona, Real Madrid, Sevilla och Atlético Madrid. Ett stort plus är också du har möjlighet att välja hur mycket du vill betala baserat på vilken kvalitet du är ute efter. 

Då flera bettingsidor har rättigheter att streama La Liga gratis, så räcker det alltså bara med att ha pengar på ditt spelkonto för att se matcherna. Ska du ha La Liga i toppkvalitét med studiosändningar, expertanalyser och intervjuer så kan du få detta genom att köpa ett månadsabonnemang hos C More, så valet är ditt!

Vi på Hittastream.se kommer aldrig att rekommendera några olagliga streams till La Liga eller någon annan liga för den delen. Från dessa sajter kan du få både spamreklam och i värsta fall virus på din enhet, så om du tar dina streams från Hittastream.se så kan du vara lugn med att alla streams är helt lagliga och fria från skadliga element eller oönskad reklam.