Premier League Stream

Premier League är den i särklass mest populära internationella fotbollsligan bland svenskar, med hundratusentals regelbundna följare. Men frågan är; hur kan man streama Premier League? Här hittar du de bästa alternativen för dig som vill hitta en prisvärd Premier League stream att se, till högsta möjliga kvalitet och dessutom med möjlighet att titta på enskilda matcher eller teckna ett heltäckande abonnemang.

Streama Premier League på nätet

Det finns ett primärt sätt att streama Premier League på nätet just nu och det är via Viaplay samt deras abonnemangstjänst eller köp av enskild match. Dessvärre saknas kostnadsfria alternativ för närvarande, någonting som sannolikt har med de dyra rättigheterna att göra.

Däremot kan man det facto testa på Viaplay sportpaket under två veckors tid och sedan avsluta sitt abonnemang om så önskas. Då har man fri tillgång till Premier League, bland ett massivt urval av sport streams online i övrigt, för att sedan avväga huruvida man vill fortsätta eller ej. Ett Viaplay Total-paket kostar 449 kronor i månaden och då tillkommer även bland annat serier samt film.

På andra hemsidor kan det rekommenderas så kallade fulstreams, alltså olagliga streams för att se Premier League gratis i Sverige, men via dessa är risken att dina enheter drabbas av virus, störande reklam kommer poppa upp och kvaliteten är undermålig. Förstås ingenting vi rekommenderar.

Lagligt att streama Premier League online

I Sverige är möjligheterna begränsade när det kommer till att titta på Premier League lagligt. Det är en av de absolut dyraste ligorna att köpa rättigheter till och i dagsläget sänds Premier League i över 190 olika länder och är således den absolut populäraste fotbollsligan sett till antalet TV-tittare.

NENT Group har fulla rättigheter till att lagligt streama Premier League online i både Danmark, Finland och Sverige fram till 2028. Av denna anledning är det genom Viaplay som du kan se Premier League lagligt i Sverige.  

Trygg livestream genom Viaplay

Som vi tidigare var inne på så är det NENT Group som äger rättigheterna till Premier League i Sverige. För att kunna titta på trygg livestream på Premier League så är det alltså hos Viaplay du kan göra detta. Här får du se säsongens samtliga matcher i full HD-kvalitet och du kan se det på din Smart-TV, på din dator eller via din mobila enhet.

Det går också alldeles utmärkt att med ett enkelt knapptryck få matchen från din mobil till TV:n med hjälp av exempelvis en Chromecast eller Apple TV.

Detta är det absolut bästa sättet att se Premier League i Sverige och när du streamar via Viaplay så kommer du också slippa jobbiga reklampauser eller andra irritationsmoment. Det är bara att luta sig tillbaka i soffan och se Premier League helt tryggt med Viaplay.

Live streaming på alla matcher i ligan

Har du ett abonnemang hos Viaplay så kommer du att kunna se alla 380 matcherna som en Premier League-säsong består av i toppkvalitét och med svenska kommentatorer.

På de populärare matcherna under helgen så brukar de även ha studiosändningar där de bjudit in experter och du kommer kunna ta del av intervjuer och analyser både inför match, i halvtid och efter match.

Med Viaplay Premier League streaming så har du även möjlighet att se matcherna i repris och detta kan du göra i upp till 48 timmar efter att den ordinarie sändningen har avslutats. På så sätt behöver du aldrig missa en match med ditt favoritlag. 

Bettingsidor saknar rättigheter för PL

Eftersom Premier League är världens populäraste fotbollsliga med överlägset mest tittare världen över, så betyder detta också att det är den dyraste ligan att köpa rättigheter till. Detta har resulterat i att det blir en för saftig prislapp för bettingsidorna att kunna ha råd att visa Premier League till sina kunder.

Bettingsidor med Premier League finns alltså inte att tillgå i Sverige för att det helt enkelt kostar för mycket. Det går dock att livestreama fotboll från toppligor som La Liga, Serie A och Bundesliga, så det finns en hel del fotboll i världsklass som du kan titta på gratis hos bettingsidor som erbjuder live streaming.

Så kan du aktivera din Premier League stream

Om du vill streama Premier League online i Sverige så kommer det idag att krävas att du startar upp ett abonnemang på Viaplay. För att göra detta går du bara in på deras hemsida och väljer Viaplay Total paketet.

När du har genomfört ditt köp så kommer du ha tillgång till alla matcher under hela Premier League-säsongen samt repriser på dessa upp till 48 timmar efter att matcherna har avslutats. Förutom detta så får du tillgång till en massa vintersport, Formula 1, NHL, Europa League, Bundesliga, NFL, UFC och en hel del annan rolig sport. 

Så mycket kostar ett abonnemang

Om du ska ta ett abonnemang hos Viaplay så finns det två olika paket du kan välja för att kolla på sport. Antingen kan du ta Mediumpaketet som går på 329 kr, och då ingår fotboll som bland annat UEFA Nations League, Europa League, Conference League, Championship och FA Cupen.

Ska du däremot titta på Premier League i Sverige så behöver du deras paket för Premiumsport som heter Total, då får du all sport från Mediumpaketet men även alla matcher i Premier League, hela utbudet på Formel 1, NHL och flera golfturneringar. Detta paket kostar 449 kr i månaden och du kan avsluta det när du vill. 

Fördelen med att streama Premier League

Så vad är fördelarna med att streama Premier League? Det finns flera stycken, bland annat att du genom Viaplay får alla sändningarna i superbra kvalitét och att du kan streama Premier League från din dator, din mobil, din surfplatta eller Smart TV.

Det är väldigt smidigt att använda dig av Chromecast också så du kan få matchen direkt upp på din TV från din mobil eller dator. En annan fördel med att streama Premier League från Viaplay är att det är helt lagligt och reklamfritt, så du behöver inte oroa dig för att drabbas av irriterande spam eller virus. Du kan räkna med att du kommer hitta stream på Premier Leagues alla matcher hos oss på Hittastream.se.