Hockey stream

Live stream på hockey är det många av oss som konstant letar efter. Vi på Hittastream.se har tagit oss an uppdraget att samla alla de bästa hockey streams online på ett och samma ställe, så att du inte längre behöver leta bland flera olika källor.

Streama Hockey Gratis

Det finns viss hockey som man kan streama gratis hos spelbolag och detta är framförallt gratis NHL live streaming. Många av dessa har under pågående säsong helt fullspäckade nätter med NHL-underhållning där du kan se över 10 matcher per natt vissa gånger.

Är det specifikt gratis stream på SHL du är ute efter så måste vi tyvärr meddela att C More har fulla rättigheter till SHL och därför går det inte att streama SHL hos spelbolag. Detsamma gäller för HockeyAllsvenskan stream där C More har fulla rättigheter även här.

Bor du i utlandet så går det dock från flera länder att streama SHL gratis hos bettingsidor då samma regler inte gäller utanför Sveriges gränser.  

Lagligt att streama hockey hos spelbolag

Alla streams som du hittar hos spelbolagen är 100% lagliga så du behöver aldrig oroa dig för något annat. Bettingsidor med live streaming har betalat för sina sändningar så de har fulla rättigheter att visa dem med vissa begränsningar.

Du får exempelvis inte ta del av studiosändningarna, matchintervjuer, kommentatorer under match och dylikt. Det du får är matchbilden från början till slut med ljudet från själva matchen och från dator så är det också begränsat så du inte kan se den i fullskärm.

En stor fördel är är att live streamen på hockey är riktigt snabb, ofta flera sekunder snabbare än streamingtjänsterna du normalt betalar för.

En trygg, säker och smidig livestream

Som vi var inne på precis nyligen så är det en stor fördel att streama ishockey gratis hos spelbolag – att det går riktigt snabbt. Eftersom man ofta bettar live medan man tittar på live streaming så måste hastigheten på bilderna vara någorlunda synkroniserade med hur oddsen rör sig.

Det hade inte alls gett samma spelupplevelse om man bettar på en händelse och så kommer streamen 1-2 minuter efter. Av denna anledning så är streamen väldigt snabb, bara några sekunder efter den faktiska matchklockan. 

Live streaming från de stora ligorna

Utbudet på ishockey live streaming hos spelbolag är som regel bra och det går att se stream på flera stora hockeyligor. Bland dessa hittar vi världens bästa hockeyliga – NHL. Många tjänster har nämligen de flesta matcherna under säsongen tillgängliga för deras medlemmar.

Oavsett om du har Colorado Avalanche, Tampa Bay Lightning eller Nashville Predators som favoritlag så kan du alltså se live stream på NHL utan någon extra kostnad via speloperatörer.

Många av bettingsidorna har också CHL stream, alltså stream på alla matcher i Champions Hockey League. Här får vi ta del av streaming på turneringen där 32 lag från 6 europeiska hockeyligor drabbar samman och där de svenska klubblagen också har varit väldigt framgångsrika, framförallt Frölunda HC.

Är det stream på SHL eller HockeyAllsvenskan du letar efter, är det ett abonnemang hos C More som krävs för att titta på detta.

Bettingsidorna har olika rättigheter

Det säger sig självt att alla bettingsidor med live streaming inte har exakt samma utbud. Spelbolag som tar sina odds från samma sportsbookleverantör tenderar att ha rättigheter som liknar varandra, men det behöver heller inte betyda att utbudet är identiskt. 

Bet365 är de som enligt oss har det stadigaste utbudet på gratis live streaming, medan aktörer som NordicBet, Betsson, ComeOn och LeoVegas inte kommer långt efter. Det funkar alldeles utmärkt att göra en minimuminsättning på flera olika sidor för att få ett ännu större utbud.

Så kan du aktivera din hockey stream

När du ska börja titta på hockey streams från bettingsidor så krävs det bara några få enkla steg. Först och främst så behöver du registrera ett konto på ett spelbolag med live streaming.

Sedan sätter du in ett valfritt belopp pengar till detta spelkontot och därefter så är din hockey stream aktiverad. Det finns inga krav på att du behöver använda pengarna, så du kan i praktiken låta dem ligga för att kunna titta på live stream hockey en längre period framöver. 

Är du ett hockeyfan som gillar lyxen att ta del av studiosändningar, kommentarer under match och spelarintervjuer med mera? Då kommer det krävas ett abonnemang hos den aktuella streamingleverantören som har rättigheterna.

Bäst stream på NHL i hög kvalitet får du med Viaplays totalpaket som kostar 449 kr i månaden. Bästa SHL stream i hög kvalitet hittar du hos C More med deras premiumpaket som också denna går på 449 kr i månaden. Då får du HockeyAllsvenskan stream samt stream på SDHL på köpet.  

Se flera hockeymatcher samtidigt

Man kan också titta på flera matcher samtidigt hos spelbolagen. För att se live streaming på flera matcher samtidigt hos bettingsidor så behöver du helt enkelt bara öppna flera olika fönster på din dator och placera dessa bredvid varann så kan du se 3-4 matcher åt gången utan några problem.

Det går lika bra att växla mellan matcher genom att bara klicka på matchen du vill se i listan du får upp och det gör du på samma sätt oavsett om du live streamar från spelbolag eller streamingtjänster som C More och Viaplay.

Fördelen med att live streama hockey

Vi är väldigt glada över att det finns så många bra sätt att streama hockey online. Du väljer själv om du vill streama gratis där du endast betalar för en insättning du sedan får betta för, eller om du vill betala en slant för att få allt i Full HD.

Hos oss på Hittastream.se kommer du hitta alla de bästa streams på SHL, NHL, HockeyAllsvenskan och CHL samt internationella turneringar som Euro Hockey Tour, Hockey VM och OS-Hockey stream. Allt är tryggt, säkert och framförallt – snabbt. Letar du efter den bästa streamen på hockey så kommer du att hitta den hos oss.