NHL stream

Letar du efter var du kan streama NHL live på bästa sätt? Vi på Hittastream.se finns här för dig!

Vi ska kika närmare på var du kan se NHL live streaming och om det är möjligt att titta på NHL gratis i Sverige. Guiden visar dig allt du behöver veta för att se världens bästa hockeyliga live. 

Streama NHL gratis på nätet

Vi har glädjande besked till alla hockeyfans därute som vill titta på NHL gratis från Sverige. Här finns det vissa spelbolag som har rättigheter att visa NHL live streaming och för att göra detta så behöver du ha ett spelkonto och ett positivt kontosaldo.

På vissa bettingsidor med NHL live streaming så räcker det också med att du har placerat ett spel under de senaste 24 eller 48 timmarna för att ta del av hela utbudet på hockey live streaming. 

Helt lagligt att streama NHL online

Att streama NHL online i Sverige är helt lagligt, så länge du gör det på rätt sätt. Om du letar dig till fulsidor där du blir överöst med märklig reklam och mängder av popupfönster så är det med största sannolikhet en olaglig streamingsida. På Hittastream.se arbetar vi istället med seriösa och lagliga alternativ.

Det finns i dagsläget två olika sätt att streama NHL lagligt i Sverige. Den ena är om du köper ett abonnemang hos Viaplay som har köpt TV-rättigheterna i Sverige, och det andra är om du väljer att skapa ett spelkonto hos någon av de bettingsidor som har NHL live streaming gratis. Bägge dessa alternativ är 100% lagliga där din budget samt behov får avgöra vad du väljer. 

Säker livestream genom bettingsidor

Precis som vi var inne på ovan så gäller det att man håller sig till antingen Viaplays sportpaket eller bettingsidor som har streaming på NHL för att vara säker på att man både följer lagen och skyddar sig själv.

På olagliga streamingsidor med NHL så har du ingen garanti att du är säker från virus och annan spam. Du kan därför vara säker på att du vistas i en trygg miljö hos oss på Hittastream.se eftersom vi noggrant granskar alla våra länkar så att du som besökare kan vara 100% säker på att det du hittar hos oss är laglig och säker livestream på NHL. 

Live streaming på alla matcher i NHL

Alla matcher i NHL-säsongen finns att streamas i Sverige. Allt från pre-season till grundserien och samtliga matcher i Stanley Cup-playoff. Eftersom det spelas i USA och Kanada så brukar de första matcherna börja runt 01:00 svensk tid medan de sista börjar runt 04:30. På helger finns det undantag där matcherna kan börja så tidigt som vid 20-22-tiden, vilket är bekvämare för oss svenskar.

Har du Viaplays sportpaket så behöver du dock inte vara en nattuggla för att se matcherna. De finns att se i repriser och de har även program som visar höjdpunkterna efter varje omgång. Det finns också flera bettingsidor som har gratis live streaming på alla matcher i NHL som till exempel Bet365, NordicBet och Betsson. Här krävs det att du antingen har pengar på ditt spelkonto eller har placerat ett spel under det senaste dygnet. 

Växla mellan flera NHL matcher

Har du svårt att bestämma dig för vilken NHL-match du vill se om det går flera samtidigt så finns det enkla lösningar på dessa lyxproblem.

Oavsett om du tittar på NHL streams via bettingsidor eller om du har ett abonnemang på Viaplay så har du möjlighet att växla fritt mellan matcherna, något du gör med ett enkelt och snabbt knapptryck. Detta funkar ungefär på samma sätt om du använder dig av bettingsidor med NHL live streaming eller hos Viaplay – klicka på matchen du vill se och den startar på några sekunder. 

Så kan du aktivera din NHL stream

När det har blivit dags för att aktivera din NHL stream så finns det olika sätt att göra detta baserat på hur du väljer att titta på NHL live i Sverige. Om du föredrar toppkvalitet och vill ha tillgång till studiosändningar och repriser så är det Viaplay som gäller.

Du får då gå in på deras hemsida och välja Viaplay Total som paket. Därefter skapar du ditt konto, väljer betalningssätt och slutför köpet. NHL och hela Viaplays utbud på sport kommer därefter finnas tillgängligt.

Vill du ha ett lite mer ekonomiskt alternativ så går det också att streama NHL gratis via flera olika bettingsidor. Om du inte redan har ett spelkonto på en bettingsida med live streaming på NHL så får du sätta upp ett sådant. Därefter så gör du bara en insättning på ett belopp du väljer själv och efter detta kommer hela live streaming utbudet låsas upp.

Priset skiljer sig beroende på streamingleverantör

Här beror det lite på hur kräsen du är när det kommer till funktioner och bildkvalitet på hur mycket du behöver betala. Som vi har nämnt tidigare går det att streama NHL gratis i Sverige från bettingsidor som har rättigheter, förutsatt att du har ett positivt saldo på ditt konto eller har ett pågående spel.

Hos Viaplay så finns det två olika sportpaket du kan välja mellan. Det finns Mediumpaketet som kostar 329 kr i månaden där du kan ta del av Europa League, Conference League, Bundesliga, UFC och NFL bland annat.

Detta paketet innehåller dessvärre inte NHL då detta klassas som en premiumsport. För att streama NHL behöver du Totalpaketet som går på 449 kr i månaden och då får du även Formel 1 och Premier League på köpet. 

Fördelen att streama NHL via Hittastream.se

Det finns flera olika fördelar med att streama NHL. Först och främst är det ju den härliga underhållningen man bjuds på från världens bästa hockeyliga med tuffa tacklingar, stenhårda slagskott och läckra dragningar.

Köper du Viasats Totalpaket så har du ibland studiosändningar, intervjuer innan, under och efter match och fördelen att du kan se matcherna i repris.

Fördelarna med att streama NHL hos svenska bettingsidor är helt klart att det är så pass prisvärt då det enda som behövs är en liten insättning. Denna kan du dessutom spela för medan du njuter av gratis NHL streaming live. Det är helt upp till dig vad du föredrar och hos oss på Hittastream.se så kommer du alltid ha koll på var, när och hur du kan streama NHL i Sverige.