SHL stream

Den som letar efter olika alternativ för att streama SHL, hittar allt den behöver här. Detta berör både spelbolag med kostnadsfria sådana, men inte minst via betalningstjänsten C More. Nedan tar vi dig steg för steg fram till din nästa SHL stream.

Streama SHL på nätet

Om man befinner sig innanför den svenska gränsen finns det dessvärre inte gratismöjligheter att se SHL, men via betaltjänsten C More kan man streama SHL på nätet – till ett överkomligt pris, med studio samt kommentarer. Skulle du vara i utlandet kan serien ses via spelbolag som Betsson, Unibet och NordicBet.

Däremot finns det möjligheter att till ett massivt utbud av att streama sport även inom landets gränser, SHL exkluderat. Gratis, förstås.

Det händer att C More bjuder till och sänder matcher på vanliga TV-kanaler som TV4 eller TV12. På lördagar brukar man kunna se en tidig match per omgång i programmet HockeyLördag och under slutspel har man kunnat se några matcher på TV12. Det återstår att se hur många matcher vi kommer att få se på dessa TV-kanaler under kommande säsong – men detta är alltså ett sätt du kan titta på SHL gratis i Sverige.

Om du skulle råka komma över någon gratis stream på SHL via något forum eller liknande så är denna med största sannolikhet olaglig och dessa rekommenderar vi starkt att du undviker. Hittastream.se kommer aldrig länka dig vidare till någon sådan fulstream som kan utsätta dig eller din enhet för risk.

Helt lagligt att streama SHL online

Tack vare C More så har vi möjlighet att streama SHL lagligt online via antingen din dator, din surfplatta, din mobil eller din Smart TV. Att ha ensamrätt till SHL är allt annat än gratis och av denna anledning behöver C More ta ut en månadskostnad för att du ska få möjlighet att streama alla matcher i SHL. 

Med C Mores sportpaket så sätt kan du vara helt säker på att du streamar lagligt och du behöver aldrig oroa dig över att du skulle åka på någon oönskad reklam eller spam.

Spelbolag saknar rättigheterna för SHL

Svenska spelbolag med live streaming på SHL är riktig bristvara dessa dagar. Faktum är att det inte finns några bettingsidor med SHL stream i Sverige idag, då det är C More som är de enda som har dessa rättigheterna.

Skulle du ha turen att du bor utanför Sveriges gränser så kan det finnas chans att ditt spelbolag är en av de som erbjuder live streaming på SHL, och då kan du bland annat se det på Bet365, NordicBet och Unibet. 

Om bettingsidor i Sverige kommer att erbjuda gratis live streaming på SHL i framtiden är svårt att säga, men då C More har gjort en storsatsning på svensk sport i allmänhet så ser det ut som att det kommer fortsätta så här några år framöver. NHL streams finns dock tillgängligt hos flera speloperatörer utan minsta kostnad, vilket är ett bättre alternativ än dyra abonnemangstjänster.

Live streaming på alla matcher i ligan

Med live streaming på SHL hos C More så har du tillgång till absolut alla matcher under en hel säsong, inkluderat alla slutspelsmatcher. Ett visst antal matcher per omgång har också studio och reportage inför match och alla matcher har spelarintervjuer i periodpauser.

Med C More Premium Plus paketet får du också tillgång till HockeyAllsvenskan stream. C More har verkligen storsatsat på svensk sport, något som inkluderar ligan som har sloganen “Sveriges mest underhållande liga”. Du får alltså tillgång till live streaming på HockeyAllsvenskans alla matcher i samma paket som erbjuder SHL streaming. Utöver detta så kan du också se alla matcher i SDHL, så det finns mycket mer än bara stream på SHL hos C More.   

Ett abonnemang krävs för att börja streama

Så länge du inte bor i utlandet och kan ta del av gratis stream på SHL hos bettingsidor så kommer det krävas ett abonnemang för att kunna streama SHL. C More erbjuder flera olika paket, men det är endast tre av dessa som innehåller sport.

Med Plus-paketet kommer du inte att få tillgång till hela SHL utbudet, men du kan se bland annat Champions League, La Liga och Serie A, och denna kostar 299 kr i månaden. Under sommarmånaderna brukar de köra rabatterat pris och då kan du få det för 149 kr i månaden om du har tur. 

För att kunna se alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan så behöver du Premium-paketet som går på 449 kr i månaden. Vill du ha allt som C More har att erbjuda så är det Premium Plus-paketet som gäller för 499 kr. Du kommer då att få streama alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL.

Utöver detta får du även Elitserien i Speedway, Handbollsligan och mycket annan spännande sport som Champions League streaming, Svenska Cupen och massor av tennis. Allt detta kommer i toppkvalitet, med vissa sändningar i Ultra HD och det kan användas på dator, mobil, Smart TV eller Chromecast. 

Så kan du aktivera din SHL stream

Det är superenkelt att aktivera din SHL stream. Du surfar helt enkelt in på C Mores hemsida och väljer sedan deras paket Premium eller Premium Plus. Därefter skapar du ditt konto för att sedan välja betalmetod och slutföra köpet.

Med C More Premium får du SHL och HockeyAllsvenskan men inte Champions League, detta kostar 449 kr i månaden. För bara 50 kr extra kan du teckna C More Premium Plus och få hela paketet. Väljer du att ta 12 månader direkt så kommer du att spara 1200 kr, annars betalar du 499 kr i månaden och det finns ingen bindningstid.  

C More äger rättigheterna för ligan

Det var i slutet av 2020 som SHL och C More kom överens om ett nytt samarbete, där C More får fulla rättigheter till att sända alla matcher fram till säsongen 2029/30.

Förutom att de har fulla rättigheter till SHL så hittar du här också ishockey i form av HockeyAllsvenskan stream och stream på SDHL. De har också rättigheter på en hel del smaskig internationell fotboll som Champions League streams, Serie A, La Liga och landskamper som Nations League. 

Fördelen med att streama SHL

Fördelen med att streama SHL hos C More är framförallt kvalitén på deras sändningar. Du får mycket hockey för pengarna när du bjuds på studiosändningar, reportage om spelare, expertanalyser och tips, intervjuer samt intressant statistik.

När du kör SHL stream via C More så vet du också att det är 100% tryggt och lagligt och du behöver inte leta dig till streamingsidor som bedriver olaglig verksamhet som dessutom kan utsätta din dator, surfplatta eller mobil för fara. Vi kan varmt rekommendera C More SHL streaming.