Wimbledon stream

Wimbledon startade i 1877 och är därmed världens äldsta tennisturnering och kanske även den mest populära. Hur kan man hitta bäst live stream på Wimbledon? Vi på Hittastream.se har den kompletta guiden till hur ser Wimbledon i realtid samt vilka som har rättigheter till att visa streaming på turneringen.

Streama Wimbledon gratis på nätet

När det kommer till att streama Wimbledon gratis på nätet så är det fortfarande lite ovisst om det kommer finnas spelbolag som har live streaming på Wimbledon till nästa års upplaga, men mängder av övriga sport streams från bland annat tennisens största turneringar sänds året runt. Det finns flera bettingsidor med stream på Roland Garros och Australian Open, exempelvis Unibet och Bet365.

Vi kommer se till att hålla koll på uppdateringar gällande gratis Wimbledon stream på nätet framöver och uppdatera denna guide i enlighet med detta när det dyker upp ny information. Unibet och Bet365 har förutom gratis stream på Grand Slam, även helt gratis live streaming på ATP och WTA-turneringar samt Challenger live streaming. 

Helt lagligt att streama Wimbledon online

Det är skönt att veta att det också är helt lagligt att streama Wimbledon online, så länge du gör det på rätt sätt. Hamnar du på en sida med massor av reklam, popupfönster och liknande, så är du förmodligen på en så kallad fulstream-sida som dessutom är olaglig.

Tar du dina Wimbledon streams från oss på Hittastream.se så kan du vara säker på att allt är helt tryggt, säkert och lagligt då alla våra streams och länkar är godkända och verifierade. 

Spelbolag streamar tryggt och säkert

Hos flera spelbolag kan du streama tennis helt tryggt och säkert och du kommer dessutom slippa all form av reklam. Bet365 och Unibet är två exempel på hur du kan streama Grand Slam tennis helt gratis förutsatt att du har gjort en insättning innan du börjar titta.

Du behöver heller inte spela för insättningen för att titta på tennis live streaming hos spelbolag utan det räcker med att ditt saldo ligger på över 1 krona. 

Live streaming på alla matcher i turneringen

Det finns självklart möjlighet att se live streaming på alla matcher i Wimbledon i Sverige. För att se bästa live stream på Wimbledon så kan vi rekommendera dig att ta ett abonnemang hos Discovery Plus där det finns flera olika paket beroende på hur stort utbud du vill ha. 

Det är nämligen dessa som har fulla rättigheter till Wimbledon i Sverige och massor av annan tennis som exempelvis US Open stream, Australian Open stream och stream på Roland Garros. Discovery Plus har också rättigheten till WTA och ATP streams, så du får ett heltäckande utbud på tennis på ett enormt antal tennismatcher med ett sådant abonnemang. 

Ett smidigt sätt att följa turneringen 

Vill du följa så många matcher som möjligt i Wimbledon så har Discovery Plus ett riktig kanontjänst för detta. Du kan titta på Wimbledon stream via din mobiltelefon, från din surfplatta eller så kan du ladda ner deras app till din Smart TV. Har du Apple TV eller Chromecast så kan du få upp matcherna snabbt och smidigt direkt från din mobila enhet till din TV på så sätt också.

Discovery Plus är ett smidigt och tryggt alternativ att streama Wimbledon och alla andra Grand Slam turneringar i Full HD-kvalitet.

Så kan du aktivera din Wimbledon stream

Ska du se på Wimbledon stream från Discovery Plus så behöver du betala en avgift i månaden för deras abonnemang. De har hela 6 olika streamingpaket så det finns en del att välja mellan.

Discovery Plus har ett samarbete med C More, så tar du det dyraste paketet som går på 549 kr i månaden kommer du förutom hela Discovery Plus sportutbud, även få hela C Mores utbud på sport, film, serier och kanaler. 

Är du bara ute efter bästa stream på Wimbledon och annan tennis så räcker det med att du tar Discovery Plus paket som kallas för “Sport”. Detta kostar 179 kr i månaden och kommer att förnyas automatiskt fram till att du själv avslutar det.

För att aktivera din Wimbledon stream behöver du bara gå in på deras hemsida, välja sportpaketet och sedan skapa ditt konto. När du betalat för paketet så har du full tillgång till Grand Slam streams och alla ATP samt WTA-turneringar tillgängliga. 

Fördelen med att streama Wimbledon

Det säger sig självt att det finns många fördelar att streama Wimbledon. Med stjärnor som Rafael Nadal, Novak Djokovic och Carlos Alcaraz så är detta tveklöst underhållning i världsklass.

Streamar du Wimbledon via någon av våra länkar på Hittastream.se så behöver du aldrig oroa dig över att du skulle hamna på någon olaglig sida med dålig kvalitet och massa reklam. Vi länkar bara de tryggaste, snabbaste och bästa streams på Wimbledon och andra tennisturneringar som Australian Open, US Open, Roland Garros, ATP och WTA.