Fotbolls-VM stream 2022

Vart fjärde år inträffar det som fotbollsfans världen över längtar efter, nämligen världsmästerskapet i fotboll. Vi guidar dig till var du kan streama fotbolls VM gratis från Sverige och går in på detalj hur och när man kan se fotbolls-VM live genom streaming. Fortsätt läsa för Hittastream.se:s guide till hur du hämtar din Fotbolls-VM stream 2022.  

Streama Fotbolls-VM gratis på nätet

Eftersom Fotbolls-VM är ett av världens absolut största evenemang när det kommer till intresse och TV-tittare så är detta något som också blir kostsamt att köpa rättigheter till. Det var över 3,5 miljarder människor som följde VM i 2018 och över en miljard som såg VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien, så det säger sig självt att detta är en enorm populär turnering som skapar folkfest i världens alla hörn.

Trots detta så finns det möjlighet att streama fotbolls VM gratis på nätet eftersom SVT och TV4 delar på rättigheterna till VM 2022 i Qatar. Matcherna som SVT sänder kommer även att att sändas på SVT Play och på så sätt kan du streama Fotbolls-VM 2022 gratis på den enhet som passar dig – oavsett om detta är via din mobil, dator, Smart TV eller ChromeCast. Streaming av fotboll online har växt otroligt snabbt de sista åren och efterfrågan är stor inför alla typer av mästerkap.

Lagligt att streama Fotbolls-VM 2022 online

Att streama fotbolls VM 2022 online kan göras gratis på flera olika sätt. Alla länkar som vi rekommenderar på Hittastream.se är 100% lagliga och trygga. När turneringen drar igång kommer det att dyka upp flera olagliga fulstreams där folk försöker tjäna pengar på att skicka dig massor av aggressiv reklam och spam via deras streams. Tar du dina fotbolls-VM streams från Hittastream.se så finns det ingen anledning att oroa sig över oönskad reklam eller till och med virus på din enhet. 

Trygg livestream genom SVT och C More

Så vem har rättigheter till Fotbolls VM 2022 i Qatar? Det har varit klart sedan 2016 att TV4 och C More lyckades genomföra en rekordsatsning på landslagsmatcher när de la vantarna på rättigheter på alla VM och EM turneringar fram till VM i Qatar 2022. Sveriges Television och TV4/C More delar på matcherna, så det kommer gå att streama fotbolls VM gratis via SVT Play på de matcherna som sänds där. Om du ser gratis fotbolls VM stream från SVT så kommer detta självklart också vara helt reklamfritt. 

Live streaming på alla matcher i mästerskapet

Vill du vara helt säker på att du får ta del av live streaming på alla matcher i fotbolls VM 2022 så är det enklast att göra så genom att teckna ett abonnemang hos C More. Där har du nämligen allt på samma ställe och kommer att kunna streama varje match i fotbolls VM därifrån då du får SVT:s kanaler inbakat i ett sådant paket. Detta är dock inte helt nödvändigt då du kan streama fotbolls VM gratis också hos SVT Play.

Turneringen består alltså av totalt 64 matcher där 32 av matcherna sänds på SVT, medan de resterande kommer att sändas på TV4 samt streamas på C More. Under åttondelsfinalerna sänder SVT och TV4 fyra matcher vardera. Under kvartsfinalerna har de två matcher var och när de är dags för semifinal så sänds en match på SVT och en på TV4. När det är dags att dela ut medaljer så kommer SVT att sända bronsmatchen medan TV4 visar finalen av fotbolls VM 2022.   

Bettingsidor saknar rättigheter för Fotbolls-VM 2022

Som vi tidigare var inne på så är detta världens största sportevenemang sett till antal tittare. Under fotbolls VM 2018 så var det 3.5 miljarder människor som såg turneringen, vilket nästan är halva jordens befolkning. Av självklara skäl så är detta ett extremt dyrt evenemang att köpa rättigheter till, så det kommer inte finnas några spelbolag med live streaming på fotbolls VM 2022. Detta gör dock ingenting då SVT Play har gratis live streaming på fotbolls VM och resterande matcher kan ses på TV4.    

Så kan du aktivera din Fotbolls-VM stream

Det finns olika sätt att aktivera din fotbolls VM stream. För matcherna som sänds på SVT så behöver du bara gå in på SVT Plays hemsida och starta matchen med ett enkelt knapptryck – inget konto krävs. Du kan också ladda ner SVT Play appen och se matcherna därifrån, där kan du också använda ChromeCast liknande för att få upp matchen i toppkvalitet från din mobil till din TV.

Den andra halvan av matcherna som inte sänds på SVT kommer att sändas på TV4 eller gå att streama via C More. Vill du streama fotbolls VM från C More så krävs endast att du sätter upp ett konto via deras hemsida och betalar för det billigaste abonnemanget. Eftersom turneringen pågår under en knapp månad så räcker det alltså med att du betalar för deras baspaket under en månad. Det finns ingen bindningstid så du avslutar precis när du vill.

Så mycket kostar ett abonnemang

För de 32 matcherna i under mästerskapet som sänds på SVT så behövs inget abonnemang eller konto. Du ser dessa enkelt via SVT Play, antingen från din webbläsare eller via deras app. Om du inte har tillgång till TV4 så behöver du bara skapa ett konto på C More och teckna det billigaste abonnemanget för 109 kr i månaden, vilket kommer ge dig tillgång till TV4 och ett tiotal andra kanaler. Du kommer då kunna streama alla matcher i fotbolls VM från SVT och TV4 direkt från C More. 

Fördelen med att streama Fotbolls-VM

Vi som är bosatta i Sverige kan vara tacksamma att SVT och TV4 kommer att dela på matcherna under detta mästerskap. Detta medför att vi kan streama fotbolls VM 2022 gratis och utan reklam. Live streaming på fotbolls VM 2022 kan ses i toppkvalitet från både SVT och TV4 och om du är osäker på vilken match som kommer sändas var så kan du alltid vända dig till oss på Hittastream.se. Detta kommer bli ett fantastiskt mästerskap som vi verkligen ser fram emot!