Handbollsligan Stream

Hur ska man gå tillväga för att kunna streama Handbollsligan? Är det möjligt att se Handbollsligan live stream gratis? Dessa frågor ska vi hjälpa dig med här när vi går igenom allt som har med Handbollsligan live streaming på nätet och hur du hittar bästa streamingvalen just nu.

Streama Handbollsligan gratis på nätet

Svenska Handbollsligan (tidigare Elitserien) bjuder på mycket spänning och vi önskade att vi hade ett sätt där du kunde se Handbollsligan helt gratis på nätet.

C More håller hårt på sin svenska sport som de betalat dyrt för och av denna anledning så har de ensamrätt på streaming på Handbollsligan, precis som med SHL, HockeyAllsvenskan och Elitserien i Speedway.

De enda som kan se Handbollsligan gratis online är de som bor – eller befinner sig – utanför Sveriges gränser, då flera bettingsidor då har tillåtelse att erbjuda live streaming på Handbollsligan.

Helt lagligt att streama Handbollsligan

Letar du efter det bästa sättet att streama Handbollsligan helt lagligt så behöver du inte leta längre. C More med fulla rättigheter erbjuder inte bara live stream på Handbollsligan, utan även SHE stream (Svensk HandbollsElit). Om du ska se Handbollsligan live i Sverige så behöver du C Mores billigaste sportpaket för att ta del av deras kompletta utbud.

Skulle du hitta någon annan sajt förutom C More att streama Handbollsligan i Sverige via, så kan vi med säkerhet säga att detta inte är en laglig stream. Hos oss på Hittastream.se så är du försäkrad om att vi bara rekommenderar 100% lagliga, säkra och trygga streams från Handbollsligan och andra ligor. 

Spelbolagen saknar rättigheter för Handbollsligan

Det finns inga spelbolag i Sverige som har gratis live streaming på Handbollsligan eftersom C More har lagt beslag på hela detta utbud. Du kommer alltså behöva röra dig till C Mores hemsida för att ta del av live streaming på alla matcher i grundserien och betala en månadsavgift för det billigaste sportpaketet som kallas C More Plus.

Precis som med SHL kan man doc kse Handbollsligan i ett antal länder utanför Sveriges gränser, men för närvarande så går detta alltså inte om du har en svensk IP-adress.

Live streaming på alla matcher i ligan

Oavsett vilket lag du hejar på så finns det möjlighet att se live streaming på alla matcher i Handbollsligan. Detta gäller både för grundseriens matcher, matcherna i slutspelet och självklart alla finalmatcherna.

C More streamar alla matcher i Handbollsligan under hela säsongen så du kommer inte att missa något. Även i damernas liga så har C More streaming på SHE, dock visas inte alla matcher här utan endast några per omgång vilket kommer att resultera i drygt 60 streamade handbollsmatcher per säsong. 

Ett abonnemang krävs för att börja streama

Eftersom det inte finns några bettingsidor i Sverige där du kan streama Handbollsligan gratis krävs det abonnemang för att se alla matcher. Ett sådant abonnemang skaffar du genom att bege dig till C More som har rättigheter för Handbollsligan. C More erbjuder 5 olika paket, där 3 av dessa innehåller sport. Paketen är C More Plus, C More Premium och C More Premium Plus. 

Som tur är för alla handbollsfans krävs det endast att du betalar för det billigaste sportpaketet för att kunna streama alla matcher i Handbollsligan och många matcher från SHE.

Paketet kostar 299 kr i månaden och det finns ingen bindningstid så att du har möjlighet att avsluta det när som helst. Om du tecknar ett helt år på en gång så kommer du att spara 750 kr och detta paket brukar finnas rabatterat under sommaren då du kan få det så billigt som 149 kr i månaden – alltså halva priset.  

Aktivera din stream för Handbollsligan

Vill du kunna följa ditt favoritlag, oavsett om du hejar på Guif, Redbergslid, Sävehof eller Ystads IF så hittar du bäst stream för Handbollsligan hos C More. För att kunna streama matcher från Handbollsligan eller SHE så behöver du först aktivera din abonnemangstjänst.

Detta är enkelt och går på bara några minuter. Surfa in på C Mores hemsida och välj vilket paket du föredrar. Här räcker det med att du tar Plus-paketet för 299 kr i månaden. Därefter blir du ombedd att skapa ditt konto och när du gjort detta och genomfört din betalning så är din stream på Handbollsligan aktiverad.  

C More äger rättigheterna för ligan

Som sagt så är det C More Entertainment AB som är en del av TV4-gruppen, som har de fulla rättigheterna till Handbollsligan i Sverige. Det är också de som har ensamrätt på Handbollsligan och därför kommer du inte kunna se Handbollsligan stream någon annanstans än på just C More.

Om du inte bor i Sverige så finns det dock möjlighet att streama Handbollsligan gratis eftersom vissa spelbolag har tillåtelse att visa Handbollsligan live streaming utanför Sverige. 

Fördelen med att streama Handbollsligan

Det finns flera olika fördelar med att streama Handbollsligan hos C More. Du kommer att ibland bjudas på studiosändningar och du får ta del av intervjuer innan, i halvtid och efter matchen. Det är även expertkommentatorer under matchens gång och alla matcher visas i Full HD-kvalitet.

Det är lätt att växla mellan olika matcher om det går flera samtidigt och matcherna kan också ses i repris i upp till 48 timmar efter matchen är slut. Det bjuds på flera olika kameravinklar och fina reprisbilder på snygga mål med mera.